ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 50 29 877
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δευ-Σαβ 09:00 - 19:00
ΕΙΣΟΔΟΣ B2B

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

PAPERKING IKE

ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Εμείς, στην PAPER KING, αγαπάμε το τετράδιο. Το απαραίτητο εργαλείο που μας ακολουθεί σε κάθε φάση της ζωής μας.
Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων, που τολμήσαμε, παρά τις δυσκολίες των καιρών, να υλοποιήσουμε ένα δύσκολο στόχο. Να δημιουργήσουμε μια γκάμα προϊόντων κορυφαίων σε ποιότητα και ταυτόχρονα πολύ προσιτών σε τιμή.
Και τα καταφέραμε!
Τα σχολικά είδη, τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής μας, έχουν αναγνωριστεί ως η επιτομή του “value for money” !
«Παντρεύοντας» την ασυναγώνιστη ποιότητα με την χαμηλή τιμή, κάτι που είναι ζητούμενο ειδικά στις μέρες μας, καταργήσαμε το δίλλημα φθηνό ή ποιοτικό. Προσφέρουμε και τα δύο μαζί!
Και αυτό θα ήταν το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας, αν δεν υπήρχε και το αξεπέραστο design, στο οποίο δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση, με άξονες την πρωτοτυπία και τη συνεχή ανανέωση των σχεδίων μας.
Αξίζει να σημειώσουμε ορισμένα μόνο από τα σημαντικά πλεονεκτήματά μας:
–    Παράγουμε σπιράλ τετράδια σε 8 σχέδια/χρώματα σε κάθε σειρά, κάτι που εξασφαλίζει ασύγκριτη ποικιλία και εναλλακτικές προτάσεις για κάθε γούστο.
–    Τα σπιράλ τετράδιά μας έχουν 35 φύλλα στο κάθε θέμα (αντί για 30 που συνήθως έχουν αυτά του ανταγωνισμού), ενώ επίσης έχουν ενσωματωμένες και 2 χρηστικές θήκες εγγράφων.
–    Όλα τα τετράδια είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας χαρτί, έχουν στρογγυλεμένες άκρες και σκληρό οπισθόφυλλο τύπου κραφτ, που τα κάνει πρακτικά, αλύγιστα και ανθεκτικά.
–    Διαθέτουμε σειρές με “Spot UV” εξώφυλλο.
–    Όλα τα πλαστικά που χρησιμοποιούνται στα τετράδια μας είναι NON toxic,  cadmium free, και Kid safe.
–    Τα μπλοκ σχεδίου, ακουαρέλας και ζωγραφικής, κατασκευάζονται από χαρτί μεγάλου πάχους, υψηλής λευκότητας, αντοχής και αδιαφάνειας, χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, ενώ επιτρέπουν τη χρήση και των δύο όψεών κάθε φύλλου.

Τα προϊόντα της PAPER KING δίνουν υπεραξία στο ράφι των συνεργατών μας και πραγματικά κάνουν την διαφορά. Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι η απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών.

Paper King
Where quality is always royal.

Where quality is always royal

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ